PMC Hydraulika (POL)

PMC Hydraulika som ligger i Kolbaskowo, nordvästra Polen, startades i slutet av 2011. Inriktat på montage av hydraulik- och smörjsystem. Skall serva befintliga Nordiska OEM kunder men även den lokala Polska marknaden.

  • PMC Hydraulika

Fokus i verksamheten är produktion av större serier av hydrauliksystem och blocklösningar till våra OEM kunder. Som underleverantör till OEM tillverkare så måste vi ständigt jobba med vår konkurrenskraft och säkerställa att vi ligger i framkant avseende vårt hydrauliska kunnande såväl som vårt produktionstekniska kunnande. Detta är något vi tagit fasta på vid vårt Polska etablering och verksamheten är uppsatt för att möta de höga kraven som våra OEM kunder ställer på sina underleverantörer.

Vi har ett stort applikationskunnande inom kundsegmenten industri, marint, mobilt och energi. Den djupa insikten kring kundernas applikationer gör att vi kan ta fram rätt lösningar när nya maskiner ska utvecklas eller existerande ska uppgraderas eller renoveras. PMC Hydraulika erbjuder allt från enkla komponenter, standard och specialanpassade hydraulikcylindrar till utveckling, design och produktion av avancerade hydrauliksystem.