PMC Qingdao (CHN)

PMC Qingdao tillverkar hydraulaggregat och system för vindkraftsindustrin, marina applikationer och industrin samt hydraulikcylindrar för den asiatiska marknaden.

  • PMC Qingdao

Huānyíng dào zhōngguó (Välkommen till Kina)

Qingdao var OS-seglingarna stad 2008 och ligger en timmes flygresa från både Beijing och Shanghai, i Shandong-provinsen.

PMC Qingdao grundades 2004 och är basen för PMC Groups verksamhet i Asien. PMC Qingdaos faciliteter är tillgängliga för alla PMC Groups verksamheter som behöver stöd på den asiatiska marknaden. Vår logistik avdelning för planering och inköp är redo att stödja PMC Group på den asiatiska marknaden och att vara en del av kontakten med både kunder och leverantörer. PMC Qingdao har en egen teknisk avdelning som är redo att följa upp projekt. Vårt serviceteam kan stödja PMC Group på eftermarknaden.

Verksamheten har mer än 10.000 kvadratmeter modern fabriksyta för tillverkning, montering, kvalitetskontroll och kontor. Våra anställda är fullt utbildade i att använda verktyg som LEAN, Six Sigma, 5S och PPAP. Företaget är DNV certifierat enligt ISO 9001:2008 och räknar med att bli certifierat enligt ISO14001-2004 i slutet av sommaren 2012.

PMC Group har utvecklat och implementerat en koncerngemensam process för att på ett systematiskt sätt överföra produktion från ett produktionsställe till ett annat med bibehållen kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadsbild – PMCPTP. Denna process är en av grundstenarna när PMC Group etablerar produktion oberoende om det är på marknader som USA eller på mindre utvecklade marknader i Asien.