Marine & Offshore

PMC Hydraulics Group levererar hydrauliklösningar till marina applikationer och hamnanläggningar, samt erbjuder global service, underhåll och ombyggnader av befintliga anläggningar och system till offshorerelaterad verksamhet.

  • PMC - Helhetslösningar för oljeriggar

  • PMC - Hydrauliksystem för styrning av fartygskranar

  • PMC - Hydrauliksystem för waterjet-drivning av båtar

PMC har lång erfarenhet av hydrauliklösningar som klarar de mycket höga krav som ställs inom kundområdet. Hög luftfuktighet, saltvatten och verksamhet under vatten innebär stora påfrestningar på den utrustning som används på fartyg och i offshoreinstallationer. Den breda kompetensen och applikationskunnandet är en viktig konkurrensfördel när kunderna i allt högre grad efterfrågar helhetslösningar.

PMC erbjuder hydrauliklösningar till fartyg och hamnanläggningar, samt erbjuder global service, underhåll och ombyggnad av befintliga anläggningar och system till offshorerelaterad verksamhet.

Bland PMCs kunder finns ett flertal världsledande företag inom fartygs- och offshoreindustrin, som Rolls Royce Marine, leverantör av fartygsutrustningar. Framo Engineeering, Cargotec/MacGregor och TTS Marine, som alla är stora leverantörer av olika typer av utrustning till fartyg och offshoreplattformar. Maersk är kund inom global service för fartyg och offshorerelaterad verksamhet. 

Vår verksamhet i Finland levererar system och då främst inom marinområdet. Den danska verksamheten är aktiv inom global service och ombyggnader av befintliga anläggningar och system.