Lösningar

PMC Hydraulics Group är Nordens ledande leverantör av helhetslösningar inom teknikområdet PMC – Power, Motion, Control. Basen för verksamheten är Norden, men kunderna och applikationerna är globala.

  • PMC är en ledande leverantör av hydrauliklösningar för energiproduktion.

  • PMC är marknadsledare i Norden inom hydrauliklösningar för industriell automation och produktion.

  • PMC utvecklar hydrauliksystem till flera av världens ledande tillverkare av arbetsfordon, entreprenadmaskiner, truckar, kranar, gruvutrustning och andra mobila enheter.

  • PMC levererar hydrauliklösningar till marina applikationer och erbjuder global service till offshore relaterad verksamhet.

Vi arbetar främst inom hydraulik, men har även kompetens inom elektromekanik och smörjsystem. Genom att tillhandahålla allt från skräddarsydda hydrauliksystem och komponenter till specialprodukter har vi unika möjligheter att erbjuda kunderna de bästa lösningarna.

Vi vill möta kundernas önskemål i tiden – innovativa och kostnadseffektiva lösningar, kortare ledtider, effektivare logistik och hjälp med helhetslösningar. Vi har märkt att våra kunder satsar alltmer på sin kärnverksamhet och överlåter därmed ett större ansvar på oss som "preferred supplier".